Operation Ghost Shooting بازی ماشین بازی

شرح
1.Japanese اصلی بازی واقع بینانه صحنه، سطح گام به گام دشواری، 4 نوع گلوله، آسان برای بارگذاری.
2. با همکاری با شبح عملی، می توانید از "فرمان تاکتیکی زمان واقعی" استفاده کنید
3. اتخاذ سیستم عکسبرداری جدید، گیم پلی خواهد شد با توجه به دستورالعمل خود را تغییر دهید!
چت کن

جزئیات محصول

ورود به سیستم آسان تعمیر و نگهداری بازی های ویدئویی تیراندازی بازی سلاح های کوچک سلاح تیراندازی بازی شبح تیراندازی بازی آنلاین


شرح

1.Japanese اصلی بازی واقع بینانه صحنه، سطح گام به گام دشواری، 4 نوع گلوله، آسان برای بارگذاری.
2. با همکاری با شبح عملی، می توانید از "فرمان تاکتیکی زمان واقعی" استفاده کنید
3. اتخاذ سیستم عکسبرداری جدید، گیم پلی خواهد شد با توجه به دستورالعمل خود را تغییر دهید!
4. بازیکنان می توانند از پنج مرحله ماموریت مختلف و همچنین سطوح مختلف چالش را انتخاب کنند.
5. کابینت دارای یک مانیتور LED چند رنگی است که در عمل بازی همگام سازی شده است.
6. این امکان را فراهم می کند که هدف قرار دادن خارج از صفحه نمایش و نشان دادن جهت جهت دشمن.


مشخصات بازی 55 اینچی اسلحه تیراندازی اسلحه دستگاه بازی؟

نام

تیراندازی عملیات تیراندازی دستگاه بازی

بازی ها

55 اینچ عروسک تیراندازی اسلحه دستگاه بازی

قدرت

1104 W

نام تجاری پذیرنده سکه

تانگلی یا لیگنگ

ولتاژ

110 ولت / 220 ولت

ماده

فلز و چوبی

اندازه

W1500 * D1945 * H2155MM

بازیکن

1-2 بازیکن

وزن

380 کیلوگرم

ضمانتنامه

12 ماه

استیکر

سفارشی

گواهی

گواهینامه CE

صفحه نمایش

55 اینچ LCD HD

نسخه

انگلیسی

نام تجاری

ایوان پارک

استفاده از مکان

مرکز خرید، پارک تفریحی، سوپر مارکت، زمین بازی داخل زمین، مرکز بازی، و غیره


ویژگی :

1. این بازی بازیکنان را در کفش دو نیروی ویژه نیرو از کار گروه GHOST (Global Humanitarian Operations & Special Tactics) قرار می دهد. مأموران مأموریتی را برای بازگرداندن اورانیوم از شبکه تروریستی آبی گرگ و جلوگیری از فاجعه هسته ای می گیرند.
2. بازیکنان می توانند از پنج مرحله ماموریت مختلف و همچنین سطوح مختلف چالش را انتخاب کنند.
3. کابینت دارای یک مانیتور LED چند رنگی است که در عمل بازی همگام سازی شده است.
4. این باعث می شود که هدف از روی صفحه نمایش گسترده و نشانه جهت جهت دشمن گسترده شود.

درباره بازی:

GHOST کلاسیک Sega را به یک بازی شیک و شیک تبدیل می کند. با استفاده از فناوری اسلحه نور، بازیکنان نقش عوامل نیروی ویژه را بازی می کنند. بازیکنان می توانند در طول هر ماموریت از طیف وسیعی از تکنیک ها و ابزارهای جدید استفاده کنند، از جمله یک اسکنر که می تواند از طریق دیوارها ببیند، یک لیزر برای هدف دقیق و یک ویژگی تقسیم بندی استراتژیک است که هر بار می تواند بهترین کارهای خود را انجام دهد.

کابینت دارای یک صفحه نمایش 42 اینچی با صفحه نمایش بزرگ و یک چراغ سبز است که باعث ایجاد یک محیط جذاب و جذاب می شود و بازیکن را درگیر می کند. روشنایی LED با تغییر رنگ در رنگین کمان، صفحه نمایش، بخش نورپردازی بازی کلی بازی.

اسلحه نور شامل بلندگو ساخته شده است، و این بازی صوتی شخصی تر و واقعی تر است. مأموران مخفی Wannabe می توانند از سه حالت عکسبرداری مختلف و کارفرمایان نبرد برای پیشرفت به سطح بعدی انتخاب کنند.

图 左

Hot Tags: عملیات روح تیراندازی بازی ماشین بازی، چین، تامین کنندگان، تولید کنندگان، کارخانه، عمده فروشی، قیمت، خرید

پرس و جو

You Might Also Like